Hi! Ik ben Rosanne, eigenaar, social media manager, klantenservice, content creator, inpakker en website bouwer. 


Toen ik 20 was, begon ik te werken bij een kledingzaak in het hart van Amsterdam. Het was een bruisende plek vol stijl en energie, en ik voelde me er meteen thuis. Binnen no time was ik opgeklommen tot shopmanager van een groot filiaal. Het was een droom die uitkwam. Maar toen ik mijn collega's vertelde dat ik zwanger was, veranderde alles. De harde realiteit van de modewereld sloeg toe. Ze haalden me onmiddellijk uit mijn functie.

Ik kwam er snel achter dat de modewereld niet bepaald een warm welkom bood aan aanstaande moeders. Het was een harde les, maar ook een waardevol inzicht. Mode en moederschap leken twee werelden die niet samengingen. Maar in plaats van mijn dromen op te geven, besloot ik iets anders. Ik besloot RoseLee Amsterdam op te richten. Een merk waar ik mijn passie voor mode kon combineren met het moederschap, en waar elke handtas een beetje van die liefde en zorg in zich draagt.

Bij RoseLee Amsterdam draait het niet alleen om prachtige, handgemaakte tassen. Het gaat om de ervaring, het gevoel van speciaal zijn, van gewaardeerd worden. Elke handtas wordt met liefde ingepakt in een dustbag en cadeau tas. En met elke bestelling krijg je een thank you card, care card en een klein extra-tje. Een klein gebaar om je eraan te herinneren dat je belangrijk bent.

Het is een reis vol uitdagingen, maar ook vol magie. Elke dag leer ik nieuwe